Kesäkuulumisia

Share |

Keskiviikko 29.8.2012 klo 22:50


Tadaa. Tässä se nyt on, uusi blogi. Tää kirjoittaminen on vaan niitä asioita, joita en oikeen saa aikaiseksi. Twitterin laitoin keväällä, jotta aktiivisemmin olisi kuulumisia luettavissa, mutta se nyt ei vielä ole ottanut tuulta siipiensä alle! Tosin tapani mukaan osaan tämänkin asian selittää, tarvitsisin ihan ehdottomasti uuden puhelimen, niin twiittailu VOISI käydä helpommin. Luen jonkun verran leireillä eri blogeja eri aiheista. Parhainta herkkua ovat sopivalla ironialla maustetut tekstit, joissa on jotain asiaa rohkeasti kirjoitettuna! Samalla oma tuska kirjoittamisesta kasvaa.

Kesä miulla on menny hyvin. En nyt voi väittää, että liekeissä olisin ollut, mutta pääasia, että olen ollut terve. Olen treenannut enemmän kuin koskaan ja treenejä on valvottu ja analysoitu  enemmän kuin koskaan.  Suurin haaste tänä kesänä on ollut tasatyöntö, oon sen kanssa vääntänyt kättä oikein urakalla, valmentajakin on tarkkaan saanut miettiä mitä siitä sanoisi. Onneksi rakastan haasteita.

img_3233a.jpgimg_2606a.jpg

Kesätreenausta kauniissa Etelä-Karjalassa. Kuvat: Mikko Lilja

 

Pontresinan leiri vetelee viimeisiään ja kirjoittajalla alkaa olla patterit loppu. Täällä on kuitenkin niin mahtavat maisemat ja kelitkin suosivat niin on jaksanut 3viikkoa vääntää menemään. Palvelu muutenkin on pelannut, pyykit tulevat kuivattuna ja viikattuna takaisin. On taas kotiin sopeutumista :) Täytynee myöntää, että oli tähän leiriinkin oma sopeutuminen... Ekaan perinteisen lenkkiin lähdin vapaan sauvoilla ja huomasin, että olin kotoa pakannut vain One Wayn Ingolo lasit, joita pidän vain kun olen citypörriäinen tai after skiissä (treenien jälkeen). Urheilulasit olin unohtanut kotiin. Onnekseni Ingoloilla pystyi vetämään myös treeneissä ja autossa oli varasauvoja. Joten nuo hätä.

 img_1613.jpg

Vuorilla vaeltamassa. Kuva: Krista Lähteenmäki