Viimeistelyä ja fiilistelyä

Share |

Tiistai 8.2.2011 - Riikka


Seiser Almin sääennuste on sama päivästä toiseen: yöpakkasia ja aurinkoa, ilma on pari astetta plussalla, mutta lumi pysyy silti kuivana ja liukkaana. Eli olosuhteet ovat vähintäänkin loistavat. Lepopäivänä parvekkeella aurinkotuolissa sai vetää lahkeet ylös, koska tuli niin kuuma. Aion nauttia näistä olosuhteista kaikkien sateessa syksyllä hiihdettyjen rullalenkkien edestä, niiden lenkkien, joiden aikana on saanut väistellä rekkojen kuravesiä ja miettinyt, että siistimpiäkin (ei siis coolempia vaan puhtaampia) töitä varmasti maailmaan mahtuu.

Korkeanpaikan leiriltä on tavoite saada henkisesti rento voittajafiilis, sekä virittää fysiikka sellaiseen kuntoon, että Oslossa kulkee. Älyttömästi ei enää voi treenata, ja jokaisessa treenissä olisi hyvä olla pää mukana ja valmius muuttaa suunnitelmaa, jos päivän olotila ei natsaa suunnitelman kanssa. Toistaiseksi on saletisti natsannut. :) Yleensä alppikylissä aktiviteetit liittyvät urheiluun, kuten täälläkin, mutta tosishoppaaja voi välillä lorvia nettikaupoissa, koska netti toimii. Kotona olen vapaa-aikaa tuhlannut yleensä pleikkarin kanssa (paha angry birds- ja GT- addiktio), täällä palaan reissuaddiktion pariin eli Täydellisten naisten tuotantokausiin.

Oon vähän miettinyt, että lisäisin facebook- tai twitterpäivitykset tuohon avaussivulle, niin saisi lyhyitäkin kommentteja silloin tällöin päivitettyä, mutta katsotaan nyt kumpaan päädyn. Seuraavan kuukauden mietteen lainaan idoliltani Pikku Myyltä: "Kukaan ei saa minua tänään kiinni. Minä viuhun kuin myrskytuuli!"