Eka kerta.

Share |

Keskiviikko 29.9.2010 - Riikka


Ensimmäinen blogikirjoitus on nyt tässä. Yleensä ensimmäistä kertaa jotain suorittaessa, siihen liittyy jännitystä ja uutuuden viehätystä. Samoja tunteita pystyin kokemaan myös leirillä Ramsaussa, joka päättyi viime viikolla. Ramsau on meidän joukkueellemme tuttu leiripaikka, joten siihen ei uutuuden viehätystä liity, maisemiin viehätystä kylläkin, koska vuorimaisemat tekevät aina vaikutuksen.

Uutuuden viehätys liittyi tällä kertaa uusiin One Wayn hiihtolaseihin, joita testasin leirillä. Toimivat hyvin hiihtäessä (pysyvät päässä, ei huurustu, ei lennä vettä silmistä ja ei raavi ripset linssejä, jesh!) sekä myös kypärän kanssa rullilla hiihtäessä mahtuivat päähän. Tyttölapsi on aina iloinen uusista toimivista tuotteista. :)

No sitten se jännitys. Leirin aikana teemme yleensä pari voima/nopeustreeniä. Meillä oli leirin ensimmäisessä nopeustreenissä kuntopalloja, joita heittelemme pareittain. Jostain syystä innostun palloista ja tälläkin kertaa heittoja tehdessä keskittyminen ilmeisesti hävisi ja venäytin peukalon. Kivun lisäksi ensimmäinen fiilis oli pelko ja jännitys siitä, menikö mitään pahemmin. Ei onneksi mennyt. Pari päivää tein jalkalenkkiä alhaalla hotellilla, jonka jälkeen sain tungettua tumpun käteen ja pääsin hiihtämään. Jalat sain väsyneemmäksi kuin yleensä, koska en voinut kunnolla käyttää yläkroppaa. Tekniikkaan joutuu myös keskittymään nyt kotona uudelleen, koska hiihto oli välillä käden ehdoilla taaperrusta. Mitään hiihtovauhtiin vaikuttavaa en kuitenkaan menettänyt, hyvähyvä!

Kotona olen ehtinyt olla nyt 5 päivää ja kaikkea, mitä tekee ekan kerran, ei kannata tehdä kahdesti. Kokeilin pitkän treenin päätteeksi tehdä suklaasta, pätkispussista ja marianne crushista kakkua. Surffailin aikani etsien reseptejä ja kahlasin vanhat reseptit läpi. No en sitten löytänyt mieleistäni, niin sovelsin... En millään kehtaisi kertoa kaikkia yksityiskohtia, mutta huomasin, että suklaalla ei kannata esim. korvata vehnäjauhojen määrää, sekä paistoaikaan ja -lämpöön vaikuttaa paljon taikinan koostumus. Pysyn siis suunnitelluissa ohjeissa keittiössä ja treeneissä, kuten tähänkin asti!